2015. július 17., péntek

MondoCon 2015 NYÁR

Sziasztok!
Bár a con szombaton volt, még csak most jutottam el odáig, hogy ide is eljuttassam a képeimet és megosszam újabb élményeimet/tapasztalataimat.

Ez volt azt hiszem a 9. conom és az első "rendes" cp-m :3
A mostani con nagyobb volt amit megszoktam és kicsit más volt az elrendezés. Rettenetesen meleg volt és rengeteg volt az ember, személy szerint én menekültem az épületekből mert azt hittem elájulok... Most annyira a programokba nem merültem el de az eredményhirdetést és a tombolát megvártuk, emellett belelestem az AMV-kbe és kicsit a cosplay versenybe is.
Életem első olyan conja volt ahol jöttek és kértek képeket, persze pózolni nem tudok :'D Be akartam tanulni pár jó pózt de nem futotta rá az időből... Con reggelén így is futottunk vonatra xD
Sokan megdicsérték a cp-m aminek örülök mert rettentő nehéz volt megcsinálni és sokat szenvedtem vele, szétbontottam párszor mire ilyen lett, de még így se éreztem tökéletesnek ^^' Az egyetlen baj hogy kicsit kényelmetlenül éreztem magam egy aprócska ruhában, ezért is nézek ki ostobán a képeken...

Nagyszerű volt a hangulat a hőmérséklet ellenére is. Sok sok nagyszerű cp-t láthattunk és sokat találtam Inoriból is :3 sajnos mi nem lettünk kész és én is itthon hagytam a piros fonalam pedig az fontos kiegészítő lett volna ^^' De már most gőzerővel készülünk az őszre hogy minden meglegyen :)

Most kicsit késő van így nem írok tovább, beszéljenek a képek :A végére a kis csapatunk:


És van egy képem Serenity hercegnővel is *w*


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése