2015. április 20., hétfő

Make up tutorial gyűjtemény ~

Sziasztok!

Most egy csöppet felesleges cikk/bejegyzés következik, de a saját érdekemben is teszem épp ezt :D
Úgy gondoltam, hogy egy csokorba gyűjtöm az általam legjobbnak tartott anime make up-okat, mivel itt majd én is könnyebben elérem őket, ahelyett, hogy órákat kutassak a legjobbakért :)

Ez egy olyan cikk lesz amit időnként elő-előveszek és bővítem, van mit keresnem nekem is, és sok sok gyakorlás és az új dolgok közt a tapasztalatokra is kitérek.

Nem vagyok egy nagy sminkes azt meg kell jegyeznem, de azért 1-2 dolgot már én is tapasztaltam. (Például ha más csinálja a sminkem akkor mindig jobb :D )

Kezdjük a két kedvencemmel:

1. Az ajkak. Hihetetlenül cuki!! Nemrég kipróbáltam és ah... Nagyon jó :3 Olyan lesz tőle az ember lánya mint egy porcelánbaba
2. A lencséhez szinte elengedhetetlen smink a hatalmas szemekért *w*


KÉPREGÉNY AJKAK bár jó magam nem hiszem, hogy kipróbálom, de nagyon érdekes egy dolog :) Bár így pirosban jobban tetszik mint rózsaszínben :D Mindenesetre ha valaki egy amerikai képregényből készül kilépni megpróbálkozhat ezzel a stílussal.Ha valaki vízi létre vágyik szükség lehet pikkelyekre, ám ezzel a technikával bármilyen pikkelyes lénnyé átváltozhatunk. Akár egy már meglévő színre is felvihetünk így egy sötétebb réteget. 


Ez itt pedig szerintem egy elég szép és érdekes darab, sajnos a hozzá való leírást nem találtam, de ha valaki véletlenül ki tudna eggyel segíteni annak örülnék :)ÉS itt van pár karakter smink is, ha már egyszer anime párti vagyok.A youtube hasznosabb ;)A végére egy kis vámpír fog *w* 
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése