2015. március 24., kedd

Élek és virulok!!!!

Elnézést kérek mindenkitől de egy ideje már semmi érdemleges dologgal nem foglalkoztam, így itt egy bejegyzés sem született. De most hoztam egy apró szösszenetet és/ajánlást.

Nem tudom ki mennyit tud arról, hogy a Sailor Moon c. animét újrarajzolták és jelenleg 2hetente új részt láthatunk belőle. Mivel gyerekként nagy rajongója voltam, ezért izgatottan vártam az új szériát. Ami nem kicsit megihletett, így saját készítésű ékszerek tervezésébe és gyártásába fogtam. Szeretném felmérni valahogy az igényeket így, aki úgy véli megjegyzésbe odaírhatja, hogy egyrészt mi érdekelheti a népet, másrészt az alábbi művek közül melyiket fogadná el, ha egyáltalán elfogadná.


Az egyik "mű" ami elkészült már ez a masni, ennek a további színkombinációi a mellékelt firkán láthatók, ezen kívül saját összeállítások is kérhetők. Ezt jelenleg 800Ft/db áron hirdetem.
 Tervezettként szerepel az alábbi két Luna és Artemis csat és lánc is.

   

Ezeken kívül gondoltam még tárcára, aprópénz tartóra (sailor moon, neko, totoro, szörnyecske mintával) 
 Szeretnék a fiúknak is valamivel kedvezni, eddig a DragonBall c. anime ihlette karkötőkön, mobildíszeken gondolkodom, de a lányoktól se szeretném megvonni ezt az animét sem.
 Nagy ritkán de még mindig horgolok így ha lesz türelmem és kellő anyagi hátterem különféle kulcstartókat (chibi pokemon, sárkánygömb, állítok) is készítenék.

 Titeket arra kérnélek, hogy ha vannak ötleteitek, kéréseitek ne féljetek megosztani velem. Szeretném, ha mindenki találna magának való dolgot nálam baráti áron.

Köszönöm nektek!

Ami pedig magát az oldal témáját illeti és különféle cp tutorialokat és egyéb finomságokat. Nemrég nagyon jó dolgokra bukkantam amit a szünetben majd meg is osztok. Többek közt: animés sminkek, odango - konty, kardok, rókatűz és talán végre összejön az az ebay is.


Legyetek jók vagy a Hold nevében megbüntetlek titeket ^^

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése