2014. december 11., csütörtök

Rendhagyó bejegyzés!!!!!!



Üdv ^^ 
Újabban eléggé keveset érek rá, itt a félév vége, megy a hajtás, de 1-2 dolgot azért közben is csinálgatok: Rendelgetem a cp kiegészítőket, sok időt töltök a barátaimmal, karácsonyi ajcsikat csinálok, tanulok éééééés alkotok. Mivel tavaszi conra összesen 4!!!! cp-hez is kell kreatívkodnom ezért minden lassabban megy... De épp tegnap készültem el egy aranyos ki kiegészítővel barátom számára a Goku cpjéhez.
Gondoltam rá, hogy csinálok pár hasonló dolgot egyéb animés motívummal, mint pl: Totoro, biztos nagyon cuki lenne, de vajon lenne rá igény?
Szeretek horgolni, így majd ha csinálok még ilyesmi animés cuccot akkor biztos felteszem ^^ Főleg hogy nem magamnak csinálnám, hanem esetleg eladásra.

A hétvégén kezdek bele egy másik nagy projectbe ami egy csaknem 2 méteres Ouma Shu (Guilty Crown kard) nem lesz kész egyből és minden fázist le szeretnék majd fényképezni, hogy egy tutorialt majd felrakhassak ide, egyéb más kard tutoriallal együtt így egy kis türelemmel kell lennetek. Ezen kívül miután elkészült a kard ismét egy saját cp-hez köthető tutoriallal készülök. Mostanában sok lesz az ilyen mivel egyre közelebb a tavasz és a 4 cp magától nem lesz kész :)
Igényeket persze szívesen fogadok tutorialokhoz, szeretek én is új dolgokat tanulni. Persze a betervezett cikkek is jönnek előbb utóbb, lassan itt a szünet, remélhetőleg ráérek játszadozni ezekkel a dolgokkal. Ha bármi kérdés/kérés lenne írjatok a cikkek alá vagy az oldalsó chat ablakba :) Köszi mindenkinek!

1 megjegyzés:

  1. Sziaaa! *o* Nagyon cuki lett! :) Ügyes vagy! =) Csak így tovább! ^^

    UI: Ennek a mintáját megkaphatnám? *-* Pls! XD

    VálaszTörlés