2014. március 15., szombat

Üdvözletem

Kicsit régen írtam. Gome! 

Néha már nem érzem értelmét annak, hogy írjak... Tudom, hogy ezt az egészet magamnak csinálom de azért ha valaki erre jár 1-2 visszajelzés jó lenne :/ Na mindegy

Amióta nem jártam erre történt 1-2 dolog.
Az első: a bakancslistám 2 tételét is kipipálhatom egyenlőre. Meglett az első pc-m és egyben az utolsó is. És azt hiszem az életem is rendben van :) A kívánság listám is rövidült és új telefont is kaptam így azt hiszem szinte tökéletes ez az év. Emellett még hajszínt is váltottam (vissza).
Viszont a suli nehéz, kész kínszenvedés... Alig alszom és semmire nincs időm, belehalok...

Oh és nemrég voltam BP-n, kicsit körbejártunk vásároltunk... Megvettük az első Yugioh paklim egy részét, nagyon cukik *w* Még meg kell tanulni őket kezelni de majd belejövök ^^ Meg voltunk anyagot nézni/venni. Bementünk I♡TEXTIL-be, kívülről a bolt sokkal nagyobbnak tűnt. Bent annyira nem volt nagy és a választék is kisebb volt mint vártam de voltak elég szép anyagom, főleg a tüllök tehát lányok!! Aki tüll szoknyát akar oda menjen. Azt is kiderítettük, hogy minden csütörtökön kapnak új anyagot szóval más-más választék van mindig.


Készülök majd a közeljövőben összedobni egy újabb cp tutorialt. Ezúttal a szárnyak elkészítésébe mélyednék bele, mivel egyszer én is szeretnék egyet csinálni és jó lenne előtte behatóan tanulmányozni és akkor már meg is osztani a dolgokat.
Amúgy ha valakinek lenne tippje/kérése/kérdése hogy milyen tutorialt tegyek közzé nézzek utána stb... szívesen fogadom!

Ezen kívül szabad időmben szeretnék belefogni egy kis projektbe. Szeretnék textil (jelen esetben filc anyagú) mobil és egyéb díszeket készíteni. Sok helyen látok ilyeneket boltba/neten/faceen de én kicsit drágának tartok párat. Ha én csinálnék nem kérnék érte több ezreket és sztem ez egy jó hobbi és ha kell egy kis pénz akkor se utolsó dolog. Ha jutok valamire itt közzéteszem. Mellesleg az első amit el szeretnék készíteni egy ilyen kis Pusheen plüss lapos mobildísz vagy kulcstartó!
Nem vagyok póni mániás de ez nagyon aranyos.
Esetleg vélemény? Sztetek megéri belevágni vagy hagyjam a picsába amúgy se kellene senkinek? Mit gondoltok?
Hát... Majd meglátjuk! Addig is...

SAYONARA!!! Arigatou!!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése