2015. október 21., szerda

Egy kis conos élménybeszámoló

Sziasztok!
Tudom iszonyat régen írtam ide de nem igen volt ötletem hogy mit is lehetne hiszen nem sok érdemi dolgot csináltam mostanában (kivéve a cp-t).

Nos hát akkor most rá is térek a lényegre: 2015 ŐSZI MONDOCON

Az egész valahogy úgy kezdődött, hogy előző este egy percet se aludtam így egész conon egy hulla voltam (de legalább a cp-m kész lett). Hajnal 4es vonaton Pest felé még nagyban a virágokat varrogattam fel a szoknyámra lelkesen és a helyszínen is az apróbb módosítások mentek de mire beértünk nagyjából minden a helyére került.
Sajnos vásárolni nem igen volt pénzem mert parókákat vettem (amik épp regeneráló folyamaton vesznek részt mert amúgy is paróka karbantartó hét van :'D ) de a hangulat így is nagyszerű volt :D És kinéztem miket rendelek meg különböző oldalaktól legalább :'D Sok fotó ugyan nem készült most, legalábbis mi nem készítettünk de köszönjük mindenkinek aki oda jött egy-egy képre.
Sikerült találkoznom régi kedves ismerősökkel s új barátokat is szereztünk és a hazaúton még egy közös tervet is megbeszéltünk Téli conra (ha tudunk menni, mivel a dátum választás nem éppen szerencsés). Szóval a szombati nap a futkározás/fotózás napja volt, a vasárnap viszont eléggé lightosra sikerült, mondhatni túlzottan is, így korán leléptünk, de legalább a hazaút nagyon emlékezetes volt :) A vonaton mindenki menekült a társaságunktól XD Szerencsére volt 6fős hely így oda befértünk, szerintem nekünk találták ki :D

Itt egy haza selfi :D 


Néhány általunk készített kép:Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése